Thuis Ā» Een vrouw met overgewicht weigerde op dieet te gaan en viel 25 kilo af

Advertentie

Een vrouw met overgewicht weigerde op dieet te gaan en viel 25 kilo af

De 54-jarige inwoonster van het Engelse graafschap Berkshire, Verenigd Koninkrijk, Lorraine Blackmore, stopte met diƫten en verloor 25 kilo. Dit meldt de Manchester Evening News.

De vrouw leed al jaren aan overgewicht en probeerde dit kwijt te raken door verschillende diĆ«ten te volgen. Tussen de diĆ«ten door at Blackmore echter junkfood en sloeg ze maaltijden over. Als ontbijt at ze toast of cornflakes met melk, in plaats van te lunchen snackte ze chocolade, chips en koekjes, en ze kon een calorierijke boterham of herderstaart eten. De vrouw kwam gestaag aan en in 2022 begon ze 111 kilo te wegen. Dat veranderde allemaal toen ze een nieuwe baan kreeg. Toen ze zich realiseerde dat het door haar gewichtsproblemen moeilijk voor haar werd om de carriĆØreladder te beklimmen, was Blackmore vastbesloten om haar eetgewoonten te veranderen en af te vallen.

De vrouw stopte met diƫten en begon gezond te eten. Ze stopte ook met het overslaan van maaltijden zoals ze vroeger deed. Blackmore begon drie keer per dag te eten: als ontbijt gekookte pap, als lunch toast met tomaten en ham en als avondeten gegrilde kip en aardappelen. Tussen de maaltijden door at ze appels of jam.

Dit vind je misschien ook leuk

Advertentie